Ihmeellinen on ihmisen mieli. Ulkona on 30 astetta plussan puolella ja pakko on vielä lähteä hyppelehtimään auringon alle. Tehokas Zumba-tunti puristi myös ohjaajasta mehut ulos, joten olen tyytyväinen, että jaksoin niinkin hyvin. Onneksi tänään ollut tanssitunti peruttiin, joten selvisin hengissä paremmin kuin viikko sitten.

Eilen kävin syvävenyttelyissä (1,5 h), joissa tehdyt parivenytykset olivat luksusta. Muutoin oleilin lähinnä kotona, ennemmin sisällä kuin paahteessa. 

Menin klikkautumaan sivuille, josta tiedän jo etukäteen, että tästä tulee pieni pahe - geokätköilystä. Toisaalta se on ällöttävän trendikästä, mutta siinä on kuitenkin sitä jotakin. Katsotaan, kuinka likan käy. Eniten kuvittelen, että nuo mysteeritehtävät vievät ajatukseni toistuvasti mennessään.

Nyt fiilistellään jalkapalloa ja ratkaisevia matseja, edellisissä onkin pitänyt jännittää ja huutaa, sen verran on ollut tolppia ja tahallisia punaisia kortteja, pilkkuja ja rangastuspotkukilpailuja. Nyt en voi lähteä enää lenkille, peli alkaa puolen tunnin kuluttua. Veikkaan finaalipariksi vedonlyöntikertoimien vastaisesti Uruguayta ja Saksaa.

Jalkapalloteemaan sopien päivän treenimusiiksi vuoden 2000 Eurocupin tunnusbiisi, suoraan Ruotsista

Päivän treenimusiikki:  E-type - Champione