Uusi paikkakunta, uusi elämänvaihe, uusi motivaatio.

Vihdoin olen löytänyt liikuntakipinän uudelleen.  Se olikin hukassa muutaman vuoden ja kuinkas siinä kävikään: veltostuin ja löysistyin. Paino kohosi hiljalleen olleen nyt 76 kiloa, kun pituus on vakiintunut tähän nähden alakanttiseksi  (156,5 cm)  - tämä ei kuitenkaan ole laihdutusblogi, vaan kuntoilublogi. Laihtuminen on mahdollinen suotuisa sivuvaikutus, ennemminkin kuitenkin haetaan hyvää oloa ja parempaa kuntoa.

Olen entinen kilpaurheilija, joka vähitellen veltostui vuosi vuodelta enemmän. Taustoista lisää jatkossa - tervetuloa seuraamaan!

Starttiviikko on takana mukavissa tunnelmissa. Tässä on tiiviestetysti saldo seurauksineen:

Ma 7.6. Kevyt kiertoharjoittelu (Easyline), 45 minuuttia ja syvävenyttely 1,5 tuntia perään

- en jaksanut tehdä vatsalihaksia kuntopallolla kuin puolet oletetusta, häpesin hiukan itseäni 30 vuotta vanhempien pärjätessä paljon paremmin, mutta irvistäen ja hyvällä sykkeellä muista (senioreillekin sopivista) liikkeistä läpi

- venyttelystä tuli odotetusti kokonaisvaltainen hyvä olo. Tästä pideän edelleen ja aion ottaa tavaksi. Huomenna uudelleen.

To 10.6. kuntosaliohjelman suunnittelu ja testaus 1 h

- ensimmäistä kertaa elämässäni ns. omaohjaaja, jonka kanssa tehtiin minulle passelit kuntosaliohjelmat. Hienoa, että vahvuudet ja vajavaisuudet otettiin huomioon näin mainiosti! Jälkikäteen kuitenkin järkyttävän kipeät rintalihakset ja uusi lihaksia lisäksi löytyi taas, etenkin ylävartalosta.

Pe 11.6 latinotanssitunti 1 h

- Hip hei, vauhdikkaita askelia ja hyvää tuulta, tarpeeksi koreografista haastetta. Ihan huippua!

Muutoin tällä viikolla pihatöitä ja juhlien valmistelua, ihania viikonloppuvieraita. Tästä se lähtee taas - jotenkin ihanaa, kun on motivaatiota liikuntaan pitkästä aikaa! Tervetuloa seuraamaan, jos jotakuta kiinnostaa mahdollinen eteneminen. Blogin tarkoitus on ensisijaisesti pitää yllä omaa motivaatiota ja seuranta  konkreettisesti harjoituksia. Koko projektin tarkoituksena on hyvä olo, joten ei tiukkapipoilua, ei kalorilaskentaa, ei mahdottomia tavoitteita - paitsi spagaati elokuun loppuun mennessä. Tämä tuli julkisesti luvattua.

Päivän treenimusiikki: Moby - Lift me up