Tänään treenien jälkeen oli paha olo. Helle päivästä huolimatta tankkasin mielestäni riittävästi, mutta silti iski vatsan väänteet ja oksettava olo. Alkuun ohjelmassa oli tunti salsaa tehokkaasti ja tempo pysyi kiitettävänä koko ajan. Mukava sarja, johon jäi tilaa tulkinnallekin. Lämpöaallosta johtuen moni oli jättänyt tulematta, joten salissa sai pyöriä törmäyksiä pelkäämättä. Tämän jälkeen siirryin ulos, jossa oli luvassa  tunti ah niin trendikästä Zumbaa.

Se oli helteessä oli liikaa heti perään tanssittuna. Jalat eivät tahtoneet nousta ja vähän joka paikkaan koski. Entisen lajitaustani vuoksi haluan tehdä myös Zumban liikkeet perusteellisesti eli käyttää selkää ja lantiota perusaskelluksen ohessa - lopputuloksena oli nääntynyt, mutta kuitenkin suoritukseensa tyytyväinen neiti. Tosin illaksi suunnitellut askareet saivat jäädä, sillä sen verran paha olo oli. Ehkä nyt nukkumaanmenoajan lähestyessä kykenen tekemään jotain.

Joku pohti, että mihinkä tarkoitukseen nämä musiikit on valittu. Nämä ovat ihan vain treenaamiseen - lajia valikoimatta.

Päivän treenimusiikki: Mando Diao - Dance with Somebody