Pieleenhän se meni tuo finaaliveikkaus, mutta tylsä finaali tuli. Pronssi ottelussa oli enemmän potkua ja tunnetta, finaali oli lähinnä pakko pullaa. Nyt voi ehkä ottaa otteluaikataulun seinältä ja laittaa tilalle jotain muuta.

Pitkä työputki takana, joten liikunta jäi kuluneella pätkällä hiukan vähäisemmäksi. Geokätköilyä ohjelmaan mahtui kyllä. Niinhän siinä kävi, että tämä harrastus koukuttaa. Juoksin siis perjantain ja lauantain välisenä yönä yksin syrjäseudun metsissä pienten piilotettujen purkkien perässä itikoiden ravintona kolme tuntia. Kahden jälkeen olin takaisin rättiväsyneenä ja jalat rakoilla, mutta löysimpäs kolme neljästä. Viimeistä etsiessäni olin kyllä niin väsynyt, etten yhtään ihmettele etten tätä löytänyt puoli kahden aikaan yöllä.

Hikoiltu tässä on kyllä muuten. Töiden puolesta on huhkittu helteisissä olosuhteissa ja osa työpaikan väestä on käyttänyt ruokatuntinsa suihkussa käymiseen. Tänään taas vähän pihatöihin, suosittelen omakotiasumista kaikille hyötyliikuntaa kaipaaville.

Päivän treenimusiikki: Taio Cruz - Brake my heart

P.S. Tämän kesän hittejä talteen muuallekin kuin muistiin. ;)